Unibet oddsbonus

Recension av Unibet oddsbonus

Unibet är en av Sveriges mest välkända bettingsidor. Därför behövs ingen närmare presentation. Har du inte ett konto här bör du lösa det redan idag. Bakom kulisserna hittar du en av Sveriges absolut bästa bettingsidor där ute. Och Unibets oddsbonus går inte heller av för hackor. 

unibet oddsbonus

Unibet oddsbonus

Har man varit verksamma sedan 1998 så behöver man slå till med dunder och brak. Att Unibet oddsbonus därför är bland dom starkaste på marknaden borde inte komma som en överraskning. Här får du som ny kund faktiskt två oddsbonusar att ta del av. Antingen kan du få 200% upp till 500kr eller hämta en något större bonus som ger dig 200% upp till 2000kr. Vi kommer för enkelhets skull forsättingsvis presentera det sistnämnda beloppet på vår sida.

För dig som är ute efter en bonus som både är stor, men även vänlig så är Unibet ett väldigt bra val.Unibet har ett omsättningskrav på sin bonus, vilket innebär att du måste spela för 5x bonus till minsta odds 1.4.  Drar du 1000 kr och får totalt 3000 kr att spela för. Du behöver då omsätta (spela) för totalt 10 000 kr innan du kan ta ut alla pengar från ditt konto. Varje spel måste ha minst 1.4 i odds för att det ska räknas mot omsättningskrave
Dock kan man inte bortse ifrån det faktum att du endast behöver sätta in 100kr. Detta gör Unibet till en av dom bästa oddsbonusarna som finns där ute.Utöver oddsbonusen finns det så mycket mer som Unibet kan bjuda på till dig som spelare. Det här är en svensk bettingsida av världsklass enligt vår mening.

Villkor och regler för Unibet oddsbonus

  • Omsätt bonuspengarna 5 gånger till ett spel på 1.40 eller högre.
  • Bonusen är giltig i 35 dagar
  • Spel på Poker, Supertoto, Superscore eller Fantasy Sports gäller inte mot omsättningskravet
  • Du kommer inte att kunna få bonuserbjudandet om du gör en insättning med någon av följande insättningsmetoder: Entercash, Hipaymistercash, Paysafecard, Neteller, Skrill.

Så här hämtar du din Unibet bonus

    1. Klicka på ”Hämta bonus”
    2. Skapa ett konto
    3. Gör en insättning och ta del av Unibet oddsbonus.
unibet logo

200% oddsbonus upp till 2000 kr

Spela nu