Unibet oddsbonus

Recension av Unibet oddsbonus

Unibet är en av Sveriges mest välkända bettingsidor. Därför behövs ingen närmare presentation. Har du inte ett konto här bör du lösa det redan idag. Bakom kulisserna hittar du en av Sveriges absolut bästa bettingsidor där ute. Och Unibets oddsbonus går inte heller av för hackor. 

unibet oddsbonus

Unibet oddsbonus

Har man varit verksamma sedan 1998 så behöver man slå till med dunder och brak. Att Unibet oddsbonus därför är bland dom starkaste på marknaden borde inte komma som en överraskning. Här får du som ny kund faktiskt två oddsbonusar att ta del av. Antingen kan du få 500% upp till 500kr eller hämta en något större bonus som ger dig 200% upp till 1000kr. Vi kommer för enkelhets skull forsättingsvis presentera det förstnämnda beloppet på vår sida.

Kraven på dig som spelare är med andra ord relativt tuffa. Oddskraven är låga, men däremot måste du omsätta pengarna 8 gånger vilket inte är den enklaste utmaningen. Det innebär i teorin att om du sätter in 100kr och får 500kr att spela för så måste du totalt omsätta 4000kr.
Dock kan man inte bortse ifrån det faktum att du endast behöver sätta in 100kr. Detta gör Unibet till en av dom bästa oddsbonusarnasom finns där ute.Utöver oddsbonusen finns det så mycket mer som Unibet kan bjuda på till dig som spelare. Det här är en svensk bettingsida av världsklass enligt vår mening.

Villkor och regler för Unibet oddsbonus

  • Omsätt bonuspengarna 8 gånger till ett spel på 1.40 eller högre.
  • Bonusen är giltig i 35 dagar
  • Spel på Poker, Supertoto, Superscore eller Fantasy Sports gäller inte mot omsättningskravet
  • Du kommer inte att kunna få bonuserbjudandet om du gör en insättning med någon av följande insättningsmetoder: Entercash, Hipaymistercash, Paysafecard, Neteller, Skrill.

Så här hämtar du din Unibet bonus

    1. Klicka på ”Hämta bonus”
    2. Skapa ett konto
    3. Gör en insättning på minst 100 kr och ta del av Unibet oddsbonus.
unibet logo

500% oddsbonus upp till 500 kr

Spela nu