Rizk oddsbonus

Recension av Rizk oddsbonus

Finns det en fara med Rizk oddsbonus så är det att det är en ny bettingsida. Till det mer trygga hör det faktum att Gaming Innovation Group står bakom. Systersidan Guts har visat sig kapabel att ge oss spelare en bra upplevelse och insättningsbonus. Hur bra är då Rizk?  

rizk oddsbonus

Rizk oddsbonus

Rizk oddsbonus är ny på marknaden. Ifall du ej visste det innan  var denna spelsida först ett casino. Det är först i år som man adderat sportsbook till sin portfolio. Resultatet är en härlig bettingsida med fart och fläkt. Likt Guts syns regler och villkor tydligt. Man är därmed måna om sina kunder direkt från start.

Vi känner oss därför trygga redan från start att titta närmare på Rizk insättningsbonus. Till skillnad från Guts är den desto generösare. Du kan nämligen se fram emot att ta del av en 100% oddsbonus upp till 1000kr. Ett dubbelt så stort tak som Guts!

Villkor och regler för Rizk oddsbonus

  • Bonusen måste omsättas 3x till odds 1.8 eller högre före uttag kan begäras
  • Bonusen måste omsättas inom 30 dagar

För dig som vill ta del av maximal oddsbonus väntar 2000kr att spela för. Vill du omvandla det till pengar väntar en omsättning på 6000kr innan dess att din vinst kan inkasseras. Rizk oddsbonus är rättvis, hög och föredömlig.

Utöver insättningsbonusen väntar även ett gratissnurr på Wheel of Rizk. Här kan du vinna ett gratis spel upp till 150kr på en rad olika sporter. Bäst av allt är att det dessutom inte tillkommer några omsättningskrav.

Sammanfattningsvis ser vi Rizk sport som en bra bettingsida. Det finns visserligen bättre alternativ, men ska vi enbart analysera oddsbonusen får man högt betyg.

Så här hämtar du din Rizk bonus

  1. Klicka på ”Hämta bonus”
  2. Skapa ett konto hos Rizk.
  3. Gör en insättning på minst 200 kr och ta del av din Rizk oddsbonus.

100% oddsbonus upp till 1000 kr

Spela nu