Nordicbet oddsbonus

Recension av Nordicbet oddsbonus

Nordicbet oddsbonus är något som hundratusentals svenskar tagit del av. Det är en av alla starka varumärken från självaste Betsson Group AB. Här har vi en klassisk svensk bettingsida som levererat sedan 2002. För dig som är ännu obekant med bettingsidan väntar en av marknadens mest rättvisa oddsbonusar till ditt förfogande.

nordicbet oddsbonus

Nordicbet oddsbonus

Nordicbet har i nästan tjugo år sett till att svenska spelare får ta del av en oerhört proffsig bettingsida. Man sticker inte ut med att vara innovativa, men det spelar mindre roll när man ger så mycket till sina spelare. Det är en klassisk svensk bettingsida som du bör ta del av om du inte gjort det. Här ligger fokus på att ge dig ett stort utbud av lokala ligor. Älskar du bonusar och följer Allsvenskan, SHL eller en annan Nordisk liga är det här ett bra val.

Ser vi till Nordicbet oddsbonus väntar två hela bonusar på dig. Ett riskfritt spel på 250 kronor samt 100 % på din första insättning, upp till 1 000 kronor.  Att du får ta del av ett riskfritt spel känns klart schysst på förhand ifall du vill testa bettingsidan innan du gör en insättning.

Huvudsakliga regler och villkor för Nordicbet oddsbonus

Vill du ta del av oddsbonusen väntar överlag rätt schyssta krav, även om man inte lyckas slå storebror Betsson som en av dom bästa oddsbonusarna . Nedan har du dom viktigaste reglerna att ha koll på.

  • Bonusen är inte tillgänglig om du gör din insättning med Neteller eller Skrill.
  • Bonusen måste omsättas sex gånger till ett odds av minst 1,80.
  • Om du inte omsätter beloppet inom 30 dagar förfaller bonusen.
  • Du får inte spela på flera utfall på samma match.
  • Om du klarar av dessa omsättningskrav kan du ta ut dina vinstpengar så snart ditt konto är verifierat.

Så här hämtar du din Nordicbet bonus

  1. Klicka på ”Hämta bonus”
  2. Skapa ett konto
  3. Gör en insättning på minst 200kr och ta del av 100% bonus upp till 1000kr.
nordicbet logo bettingsida

100% oddsbonus upp till 1000 kr

Spela nu