No account betting

Recension av No Account betting

Att kunna ge sina kunder möjligheten att betta utan konto har blivit en allt större självklarhet. Därför var det inte förvånade att No account betting tillträder nu på marknaden. Som namnet antyder är det en bettingsida som låter dig skippa en krånglig registreringspocess. Här är det bara att sätta igång och spela som gäller.

no account oddsbonus

Ingen oddsbonus men krångelfritt spelandeskattefria vinster med no account betting

Är du efter en oddsbonus är No account betting kanske inte det bästa alternativet. Hit kommer du istället ifall du vill kunna spela utan konto och få ut dina vinster direkt. För dig som svensk spelare väntar dessutom skattefria vinster. Då gänget bakom No Account aldrig försökt locka sina kunder med bonusar vågar vi gissa att samma sak väntar här för dig som spelare. Det är dock inget negativt då vi under 2018 sett att spelare inte alltid behöver en oddsbonus att ta del av.

Klarar du dig utan en bettingbonus kan du istället se fram emot andra godsaker. Det bästa är nog det faktum att du kommer få 10% cashback varje vecka och detta helt utan omsättningskrav. Ett stående erbjudande för både dig som bettar mycket och mindre än gemene man. Cashbacken får du varje torsdag i god tid för att kunna njuta av lite härligt bettande under helgen.

Så här lirar du hos No account betting

Det är inte bara smidigt, utan även en trygg process att sätta in pengar hos No Account betting. Efter att du klickat på ”Sätt in pengar” och valt ditt insättningsbelopp behöver du bara koppla upp dig mot betaltjänsten Trustly och verifiera ditt konto med bank-ID. Identifiering via bank-ID ökar säkerheten och minimerar risken att ett konto eller en transaktion kapas av obehöriga. När det sedan blivit dags att börja spela hamnar dina vinster på bankkontot direkt. En enkel, smärtfri och alldeles fantastisk lösning är vår summering.

Slutomdöme för No account betting

Vi vet att våra besökare kommer hit främst för att hitta en lista över Sveriges bästa oddsbonusar. Detta hindrar oss dock inte från att utesluta No Account betting. Det är en oerhört lovande bettingsida som ger dig som spelare möjligheten att betta på nätet utan att behöva skapa konto. Betyget blir därför en stabil trea.

no account betting logo

Spela hos No Account betting utan krav på konto

Spela nu