LeoVegas oddsbonus

Recension av Leovegas oddsbonus

Leovegas sport trädde in på på marknaden först 2016. Trots att Leovegas vart en spelsida sedan 2012 var det inte förrens senare man satsade på en sportsbook. Resultatet är en av Sveriges bästa bettingsidor. Förutom att Leovegas oddsbonus är sylvass erbjuder man ett stort utbud av spel, generösa odds och löpande kampanjer till sina kunder. 

leovegas oddsbonus recension

För dig som vill ta del av Leovegas oddsbonus kan det vara värt att snabbt beakta några faktorer utöver deras bonus. Gillar du att betta på nätet och uppskattar cash-out har du inte många andra vassare alternativ. Leovegas har en alldeles utmärkt mobil produkt. Här har stor vikt lagts på att ge dig en användarupplevelse som är smidig och snabb.

Utöver det är det Kambi som står bakom vilket innebär ett stort utbud av events och likväl bra odds. Gillar du liveodds lär du inte heller bli beviken. Leovegas har visat med sin sportsbook att man är mer än bara ett casino. Leovegas sport levererar på samtliga punkter (även om vi önskat att dom erbjuder livestreaming). Låt oss nu titta närmare på Leovegas oddsbonus.

Leovegas oddsbonus

Att vi korar LeoVegas sport tillhör en av Sveriges bästa oddsbonusar har sin förklaring. Ser vi till Leovegass oddsbonus bjuds du på en marknadens vassaste bonusar på deras sportsbook. Utöver att matchningsbeloppet är högt har dom relativt låga omsättningskrav. Som ny kund  kan du  ta del av 100% upp till 2000 SEK  på Leovegas oddsbonus.

Villkor och regler för LeoVegas oddsbonus

  • Bonusen måste omsättas 8x till odds 1.80 eller högre före uttag kan begäras
  • Bonusen måste omsättas inom 30 dagar

Som exempel innebär detta att ifall du sätter in 1000kr så ger Leovegas dig 3000kr att spela för. För att kunna omvandla beloppet till riktiga pengar och ta ut dom på ditt konto måste du omsätta 12 000kr. Varje spel som du gör ska utöver detta ha minst 1.5 i odds. Kom även ihåg att läsa mer om Leovegas oddsbonus på deras sida.

Så här hämtar du din Leovegas bonus

  1. Klicka på ”Hämta bonus”
  2. Skapa ett konto
  3. Gör en insättning på minst 100 kr och ta del av LeoVegas oddsbonus.

100% oddsbonus upp till 1000 kr

Spela nu