Guts oddsbonus

Recension av Guts oddsbonus

Har du Guts nog att ta del av oddsbonusen? Ser vi till Guts har man sedan 2013 etablerat sig som en spelsida där man likt Betsafe inte håller på med nonsens. Raka rör och snabba utbetalningar. Låt oss titta närmare på Guts oddsbonus för att se ifall du bör prova dig på denna klassiker bland spelare.

guts oddsbonus

Guts oddsbonus

Guts erbjuder sina nya kunder en oddsbonus som är bland dom mer vanligare på den svenska marknaden. Transparansen är på en vänlig nivå samt att det står klart och tydligt på hemsidan vilka regler och villkor som gäller. Guts har länge förespråkat att spelarna ska känna en trygghet vilket förstärks av hur sidan och välkomstbonusen presenteras.

Här får du som ny spelare dock en liten bonus att ta del av. Till saken hör den att Guts oddsbonus är bland dom minsta på marknaden. För dig som vill kunna ta del av en saftig bonus direkt är det här fel bettingsida. Här får du nämligen endast 100% oddsbonus upp till 500kr.

Villkor och regler för Guts oddsbonus

  • Bonusen måste omsättas 6x till odds 2 eller högre före uttag kan begäras
  • Bonusen måste omsättas inom 30 dagar

Utnyttjar du Guts oddsbonus maximalt får du 1000kr att spela för. Vill du omvandla detta till pengar ska du lyckas komma upp i totalt 6000kr. En utmaning med tanke på att deras minsta odds att lira för är 2.0. Därför är inte Guts oddsbonus allra högst medioker.

Den tillhör absolut inte toppen bland dom bästa oddsbonusarna som finns på marknaden, men är inte heller ett skräckexempel. Som helhet är Guts en bra bettingsida, men du gör bäst i att ta del av några av dom andra bättre oddsbonusar som finns presenterade.

Så här hämtar du din Guts bonus

  1. Klicka på ”Hämta bonus”
  2. Skapa ett konto och mata in bonuskoden BETTA
  3. Gör en insättning på minst 200 kr och ta del av Guts oddsbonus.

100% oddsbonus upp till 500 kr

Spela nu