Recension av Expekt oddsbonus

I likhet med Unibet tillhör Expekt kategorin av spelsidor där du kan spela tryggt och säkert som spelare. Sedan urminnes tider har man bjudit sina spelare på härliga oddsbonusar och man har absolut inte tappat bollen på den punkten.

expekt oddsbonus

Expekt ägs nuförtiden av en fransk ledning som även sitter på varumärket Betclic. Trots detta har man inte ändrat sin marknadsföring utan är fortfarande en svensk bettingsida. Med ambassadörer såsom Jari Rantonen, Mats Wilander samt Niklas Wikegård är man folkära bland spelare.

Expekt oddsbonus

Precis som Unibet, Betsafe och andra stor giganter går man hårt in för att erbjuda sina spelare en härlig oddsbonus.  Eller vad sägs om hela 500% bonus upp till 500. Du får som ny spelare därmed en slagkraftig bonus att börja lira för. Låt oss först se om reglerna och villkorna är rimliga.

Villkor och regler för Expekt oddsbonus

Villkor och regler för Expekt sport bonus

  • Bonusen plus insättningen måste omsättas sex gånger till ett minimumodds på 2.00 gånger pengarna innan den omvandlas till pengar på kontot.
  • För att vara berättigad välkomstbonusen, måste kunden göra en minsta insättning på 100 kr. Maxbonus som kan fås är 500 kr.
  • Varje matchning på insättninsgsbonus är giltig i 30 dagar från aktivering. Oanvända delar av insättningsbonusen kommer att tas bort från ditt konto efter 30 dagar.

Sätter du därmed in 100kr så ger Expekt oddbonus dig 500kr att spela för. För att kunna omvandla beloppet till riktiga pengar och ta ut dom på ditt konto måste du omsätta 8000kr. För vajre spel som du gör med din oddsbonus. I övrigt gäller generella regler och villkor.

Så här hämtar du din Expekt bonus

  1. Klicka på ”Hämta bonus”
  2. Skapa ett konto hos Expekt redan idag.
  3. Gör en insättning på minst 100 kr och ta del av Expekt oddsbonus.
expekt logo bästaoddsbonusar.se

500% oddsbonus upp till 500 kr

Spela nu