Coolbet oddsbonus

Recension av Coolbet oddsbonus

Coolbet lanserades så sent som 2016, men har blivit en succé bland svenska spelare. Mer än Coolbet oddsbonus väntar betydligt mycker på dig som spelare. Man är en aktiv förespråkare av sunt spel. Utöver det jobbar man med en hög grad av transparens. Dessutom väntar en av Sveriges mest generösa odds hos Coolbet.

coolbet oddsbonus

Coolbet oddsbonus

För dig som spelar hos Coolbet för första gånge inväntar en oddsbonus som ger dig 100% bonus upp till 1000kr. Med ett omsättningskrav som ligger på sex gånger och lägsta odds är 1.50 gånger pengarna håller den starkt i konkurrensen bland alla oddsbonusar där ute.

Villkor och regler för Coolbet oddsbonus

  • Denna bonus gäller endast för nya kunder samt kunder som tidigare inte erhållit välkomstbonusen för Odds.
  • Bonusen måste omsättas på Odds sex (6) gånger till minimiodds 1,50. Din insättning har inga omsättningskrav. Bonuspengar kan användas till produkten Skapa ditt spel, men kommer inte räknas mot omsättningskravet av din bonus.
  • Singlar, kombinations- och systemspel accepteras, inklusive spel på livespel. För att undvika eventuella tveksamheter, så räknas inte singelspel på odds lägre än 1,50 mot omsättningskravet. Däremot räknas matcher i kombinations- och systemspel med lägre odds än 1,50 mot omsättningskravet så länge det totala oddset för spelet är minst 1,50. Spel som placerats och senare blir satt till 1,00 i odds, räknas inte mot omsättningskravet.
  • Bonuserbjudanden för spel på Odds gäller ej insättningar gjorda via så kallade e-plånböcker, t ex Neteller och Skrill.

Vi uppskattar det faktum att Coolbet presenterar sin oddsbonus transparent gentemot spelarna. Det är ett bevis på att man månar om sina kunder vilket placear dom bland branschledarna för sunt spel.

Vill du omsätta Coolbet oddsbonus till riktiga pengar innebär det att ifall du sätter in 1000kr och får 2000kr måste du omsätta totalt 12 000kr innan pengarna kan tas ut. Det är utan en schysst bettingbonus från en våra absolut favoritbolag bland alla spelsidor.

Så här hämtar du din Coolbet bonus

  1. Klicka på ”Hämta bonus”
  2. Skapa ett konto
  3. Gör en insättning på minst 200 kr och ta del av Coolbet oddsbonus.
coolbet logo

100% oddsbonus upp till 1000 kr

Spela nu