Campeonbet oddsbonus

Recension av Campeonbet oddsbonus

En bettingsida som erövrade Sydamerika finns nu tillgänglig på den svenska marknaden. För dig som letar efter en ny bettingsida erbjuder Campeonbet ett stort utbud av sporter, men även casino, poker och för all del även backgammon. 

campeonbet oddsbonus

Campeonbet lanserades år 2014 och visade tidigt innovation genom att erbjuda sina spelare intressanta spelmöjligheter. Här kan du som ny kund delta i olika turneringar där man tävlar mot andra spelare. Förutom äran väntar fina priser. Är du efter en Campeonbet oddsbonus behöver du inte leta länge till. Man är generösa med bonusar och här får du helt klart en bra start direkt.

Campeonbet oddsbonus

Campeonbet oddsbonus är precis som sidan snygg, trivsam och enkel att ta del av. Här hittar du inga dolda villkor eller regler. Som nybörjare på att betta på nätet behöver du inte vara orolig. Bland dom bästa oddsbonusarna som vi listar hittar du enbart säkra spelsidor.

Som ny kund erbjuder Campeonbet oddsbonus på 100% upp till 1500kr. Det är ett högt matchningsbelopp och en klart generös bonus att ta del. Men tittar vi närmare på denna oddsbonusen blir vi mer än besvikna. Kraven är inte bara höga. Dom är orimliga vilket placerar Campeonbet till en av dom klart sämsta oddsbonusarna på marknaden.

Villkor och regler för Campeonbet oddsbonus

  • Bonusen måste omsättas 10x till odds 1.9 eller högre före uttag kan begäras
  • Du måste omsätta oddsbonusen inom 30 dagar

Rent konkret innebär det att ifall du sätter in 1500kr måste du omvandla beloppet till totalt 30 000kr innan dess att du kan ta ut bonusen till riktiga pengar. Jämfört med dom bästa oddsbonusarna på marknaden är kraven här på tok för höga. Detta är anledningen till att vi inte kan ge Campeonbet oddsbonus mer än godkänt i betyg.

Så här hämtar du din Campeonbet bonus

  1. Klicka på ”Hämta bonus”
  2. Skapa ett konto
  3. Gör en insättning på minst 200 kr och ta del av Campeonbet oddsbonus.
campeonbet logo

100% oddsbonus upp till 1500 kr

Spela nu