Betser oddsbonus

Recension av Betser oddsbonus

Hero Gaming som är bolaget bakom Betser har bland svenska spelare gjort sig kända som ett innovativt spelbolag. Bland deras varumärken hittar vi Speedy, Casino Heroes och inte minst Betser. En svensk bettingsida som vill sticka ut från mängden. 

betser oddsbonus

Betser oddsbonus

Betser har inte så många år på nacken och är  en relativt ny bettingsida som på kort tid gjort sig känd bland spelare. Man har för att vara en bettingsida en rätt mjuk produkt som kanske inte tilltalar alla sporsbook bettare. Med SB som plattform, innovative kampanjer och ett inbjudande gränssnitt osar det ändå av charm. Ser vi till Betser oddsbonus bjuds du på 10€ gratis när du lägger dig första bet på 20€ eller mer. Cashbelöningen har inget omsättningskrav och kommer att krediteras till ditt spelkonto när ditt första bet är avgjort.

Huvudsakliga regler och villkor för Betser oddsbonus

Att Betser oddsbonus är lika unikt som bettingsidan i sig är ingen överdrift. Vi uppskattar att man ej kör någon ”häxjakt” för att dra in nya spelare. Som oddsbonuss bjuder inte Betser på något, men låt oss se över regler och villkor för säkerhets skull:

6.1. Hos Betser får du 10 € i cash när du lägger ditt första bet på 20 € eller mer. Cashbelöningen har inget omsättningskrav och kommer att krediteras till ditt spelkonto när ditt första bet är avgjort.

6.2. Om det finns skäliga misstankar om att en person, eller en grupp av människor, har placerat bets för att garantera vinst, oavsett resultatet, förbehåller sig Betser.com rätten att återkräva eventuella vinster och/eller annullera dessa bets.

6.3. Betser.coms Välkomsterbjudande är begränsat till ett erbjudande per hushåll, IP-adress och/eller kreditkortsnummer. Betser.com förbehåller sig rätten att stänga ditt spelkonto och konfiskera eventuella befintliga medel om det finns bevis på bonusmissbruk/bedrägeri.

6.4. Free Bets kan användas på singel och kombinationsspel. Det högsta valet i ett combobet i ett Free Bet är 6 val. Ditt Free Bet är giltigt i 21 dagar. Efter 21 dagar utgår ditt Free Bet, och kommer inte längre kunna användas. Vissa erbjudanden kan ha olika utgångsdatum, vänligen läs därför Regler och Villkor för enskilda erbjudanden.

Så här hämtar du din Betser bonus

  1. Klicka på ”Hämta bonus”
  2. Skapa ett konto
  3. Gör en insättning på minst 200kr så kommer ditt konto krediteras med 100kr i rena cash.
betser-logo

100kr Freebet

Spela nu