Bethard oddsbonus

 Recension av Bethard oddsbonus

Bethard oddsbonus ger dig raka rör. Under flera års tid har bettingbolaget erövrat allt fler spelare. Med Zlatan som ambassadör, stort spelutbud och en av marknadens största oddsbonusar så lovar det gott. Ta del av vår recension som går in på djupet.

bethard oddsbonus

Bethards oddsbonus

Bland spelare som älskar att betta på nätet har Bethard gjort sig kända främst för deras höga odds. Båda på Allsvenskan samt Premier Leauge tillhör man av en dom bästa bettingsidorna. Utöver det är det snabba utbetalningar, full fart och raka rör som gäller.

Denna svenska bettingsida bjuder dig som kund en oddsbonus på 100% bonus upp till 1250kr. En intressant oddsbonus som särskiljer Bethard från konkurrenterna. Den är precis lite högre än standardbeloppet som ger dig en bonus upp till 1000kr.

Villkor och regler för Bethard oddsbonus

Bethard bonusen är inte bland dom bästa oddsbonusarna på marknaden. Inte ens nära om vi ska helt ärliga. Följande krav gäller ifall du vill spela med bonusen.

  • Bonusen måste omsättas 6x till odds 1.75 eller högre före uttag kan begäras
  • Bonusen måste omsättas inom 14 dagar

Omsättningskraven på Bethards oddsbonusen är visserligen inte omöjliga eller mycket tuffare än andra bettingsidor. Däremot har man enbart två veckor på sig omsätta bonusen vilket känns snålt jämfört med standarden som är trettio dagar bland dom flesta bettingsidorna.

Så här hämtar du din Bethard bonus

  1. Klicka på ”Hämta bonus”
  2. Skapa ett konto hos Bethard
  3. Gör en insättning på minst 200 kr och ta del av Bethard oddsbonus.

100% oddsbonus upp till 1250 kr

Spela nu