Betfair oddsbonus

Recension av Betfair oddsbonus

Betfair är en klassisk brittisk bettingsida som öppnade upp sina portar redan år 2000. Resan fram tills nu har gjort dom till en av världens största spelbolag. Med innovation, stort utbud och generösa odds har man erövrat många spelare. 

betfair oddsbonus recension

Betfair har trots sin expansionstakt visat prov på att dom är en innovativ aktör att räkna med även bland svenska spelare. Man är sedan länge en aktiv förespråkare av sunt spel. Utöver det är man mest kända för sin egna spelbörs som man lanserade redan 2011. Förutom Betfair oddsbonus kan du också se fram emot starka odds, ett varierat utbud med fokus på hästkappslöpning och en alldeles utmärkt app.

Bakom spelbolaget står Betfair Entertainment Ltd som också är ett dotterbolag till jätten Paddy Power. Bland spelare har Betfair gjort sig kända som en seriös och trygg aktör trots att man inte är en renodlad svensk bettingsida. Det hindrar dom dock inte ifrån att agera professionellt genetemot sina kunder. Med över 4 miljoner spelare har man uppenbarligen gjort många saker rätt under en lång tid.

Man har redan nu ansökt om en svensk licens, men sitter förnuvarande flertal olika spellicenser som bland annat är utfärdade på Malta, Spanien, Gibraltar och i England. Låt oss nu titta närmare på vilken Betfair oddsbonus som du erbjuds som ny spelare.

Betfair oddsbonus

Med sitt namn är det inte konstigt att Betfair oddsbonus tillhör toppen bland dom bästa oddsbonusarna som du kan ta del av. Den är transparent, rättvis och ett säkert val för dig som är nybörjare på att betta på nätet. Som ny kund ger dig Betfairs oddsbonus 100 % upp till 1 000 kronor.

Villkor och regler för Betfair oddsbonus

  • Bonusen måste omsättas 4x till odds 1.6 eller högre före uttag kan begäras
  • Bonusen måste omsättas inom 90 dagar innan dess att den förfaller.

Som exempel innebär detta att ifall du sätter in 1000kr så ger Betfairs bonus dig 2000kr att spela för. För att kunna omvandla beloppet till riktiga pengar och ta ut dom på ditt konto måste du omsätta 8000kr. För vajre spel som du gör med din oddsbonus. I övrigt gäller generella regler och villkor.

Så här hämtar du din Betfair bonus

  1. Klicka på ”Hämta bonus”
  2. Skapa ett konto
  3. Gör en insättning på minst 100 kr och ta del av Betfair oddsbonus.

100% oddsbonus upp till 1000kr

Spela nu