Bet365 oddsbonus

Recension av Bet365 oddsbonus

Världens största bettingsida behöver ingen närmare presentation. Bet365 är en brittisk bettingsida vars resa började år 2000. Tjugo år senare och med nästan 4000 anställda är man världens största bettingsida på nätet. Har man även bäst oddsbonus?

bet365 oddsbonus

Bet365 oddsbonus

Bet365 oddsbonus är bara en av många faktorerna som gör så att du kommer att älska den här bettingsidan. Det här är en sida som under sin tjugo år långa resa ständigt utvecklat sig för att skapa ett högre mervärde för sina spelare. Trots att bolaget växt så det knakat har man förblitt privatägt. Vi vågar nästan påstå att det är en stark anledning till att man varit så framgångsrika.

För dig som tar del av Bet365 oddsbonusa väntar upp till 1000kr i spelkrediter (en term man själva använder). I praktiken är det en 100% matchningsbonus som ger dig upp till 1000kr att spela för.

Huvudsakliga regler och villkor för Bet365 oddsbonus

 • Endast tillgängligt för nya kunder. Gör en kvalificerande insättning på 50 kr* eller mer och begär erbjudandet inom 30 dagar från att ditt konto registrerades för att kvalificeras till 100% som ett matchande belopp i form av spelkrediter, upp till som mest 1.000 kr*. När erbjudandet har begärts kommer dina spelkrediter att finnas i saldot på ditt konto och dessa kan inte tas ut.
 • För att lösa ut dina spelkrediter så de kan användas, behöver du först ha fastställda kvalificerande spel till värdet av din insättning (begränsad till 1.000 kr*) inom 30 dagar från erbjudandet begärdes. Endast kvalificerande spel fastställda efter att erbjudandet har begärts räknas gentemot detta krav.
 • Insättningar som sker via NET eller, Skrill eller Skrill 1-Tap räknas inte som din kvalificerande insättning.

Placerade spel måste uppfylla vissa kriterier för att räknas gentemot att lösa ut spelkrediter:

 • Minst ett val behöver ha oddset 1.20 (1/5) eller högre.
 • För kombinationer av marknader/matcher som bara har två eller tre möjliga utgångar (exempelvis Fulltidsresultat i fotboll), där du har placerat spel på fler än en möjlig utgång, antingen före matchstart eller på Liveodds, kommer endast utgången med din högsta kumulativa insats räknas.
 • Då ett spel delvis har stängts i förtid (med hjälp av funktionen Stäng spel), kommer endast den återstående insatsen att räknas.
 • Då ett spel har ändrats med funktionen Ändra spel kommer endast den nya insatsen för det nya spelet att räknas.
 • Fullt stängda spel, Direktspel, Gaming, annullerade spel eller spel placerade med vår speltjänst via telefon kommer inte att räknas.
 • Dina spelkrediter kan inte tas ut och insatser med spelkrediter inkluderas inte i några utbetalningar. Eventuella utbetalningar från placerade spelkrediter läggs till ditt uttagbara saldo. Spelkrediter kan inte användas på vissa produkter, erbjudanden/kampanjer och speltyper. Se fullständiga regler och villkor för mer information.
 • Dina spelkrediter kommer att makuleras och tas bort om ditt konto är inaktivt under 90 dagar i rad.

Så här hämtar du din Bet365 bonus

 1. Skapa ett konto hos Bet365
 2. Gör en insättning på 50 kronor eller mer och acceptera erbjudandet inom 30 dagar
 3. Din insättning matchas med en 100% bonus i form utav spelkrediter, upp till 1000 kronor
 4. För att kunna lösa ut dina spelkrediter behöver du ha fastställda spel till värdet utav din första insättning

Få upp till 1000kr i spelkrediter

Spela nu