bästaoddsbonusar logo

Spela online kasino med en bonus

Sverige har verkligen en förkärlek till lottospel, och det finns ett stort antal valmöjligheter från hela världen. Oavsett om man vill spela på ett brittiskt, norskt, amerikanskt eller tyskt lotto kan man lätt göra detta genom att helt enkelt logga in på en spelsida online. Besök gärna Lottoguiden.se för att hitta den där perfekta spelsidan och fortsätt att läsa för att ta reda på mer om populära lottospel inom olika prisklasser.

bonus

PowerBall – För storspelaren

För de som verkligen vill testa lyckan och potentiellt vinna enorma summor är det PowerBall som gäller. Här har man möjligheten att kamma hem fler hundramiljontals kronor – kanske till och med över en miljard! Varje lott kostar 35 kronor, och med hela 69 siffror att välja mellan är det sannerligen inte särskilt enkelt att kamma hem storkovan, men för de som vinner finns det enorma belopp att hämta ut.

KeNow – För spelaren som hatar långa väntetider

KeNow är ett förträffligt val om man inte vill vänta flera dagar på den kommande dragningen. Detta är nämligen ett lottospel med en dragning var fjärde minut, så man får resultatet nästan omedelbart. Varje rad kostar 10 kronor, och om man har turen på sin sida kan man vinna upp till 10 miljoner kronor. Det är verkligen inte dåligt!

MINI Lotto – För spelaren med en tajt budget

Här kommer ett billigt lottospel med ganska små priser, och det blir ett perfekt val för spelaren med en tajt budget. En enkelrad kostar nämligen inte mer än 4 kronor när man spelar på MINI Lotto, och maxvinsten ligger på 900 000 kronor. Om man är på jakt efter ett riktigt billigt lottospel är detta utan tvekan ett bra val för en.

Cash4Life – Den mest populära

Det sista lottospelet som vi ska kika närmare på är ett av de mest populära: Cash4Life. Såsom namnet antyder är detta ett spel där man kan vinna ”pengar för livet”, närmare bestämt 10 000 kronor varje dag så länge man lever. Om man kammar hem storkovan på det här lottospelet kan man förvänta sig att aldrig behöva jobba en enda dag i sitt liv, och varje enkelrad kostar inte mer än 25 kronor. Oavsett hur mycket man vill spela för finns det med andra ord ett lottospel som kommer att passa en helt perfekt, så testa gärna på ett av de ovannämnda lottospelen och testa lyckan!

bästaoddsbonusar logo
 Adnet Media LTD © 2022