bästaoddsbonusar logo

Odds på annat än bara sport

För många av oss så är sport och betting en spänning i vardagen. Ofta grundar det sig i en förkärlek till en viss sport i många fall fotboll. Att satsa ett par hundralappar på om Ajax ska vinna Champions League eller inte är inte så långt bort helt enkelt.I takt med att sportsbetting har lämnat tipp-avdelningen hos din lokala kiosk på hörnet och flyttat in på nätet så når det nu även mycket fler personer som kanske inte skulle ha bettat tidigare. Dessutom kan du betta på en rad olika sporter som inte var möjligt innan. E-sportsbetting som League of Legends, DOTA, CS:GO växer kraftigt i popularitet.För att enklare få en överblick över vad mer du kan satsa på hos bettingsidorna har vi på bästaoddsbonusarna.se framställt en genomgång på de stora områdena du kan betta på förutom sport.

Spelutbud och vad de stora områdena är

Istället för en rad olika scenarion som kan inträffa med unika händelser som offside, gula kort eller hörnor så är de flesta nöjes och special-odds mycket enklare än så.
Kommer oddset sitta JA/NEJ?

Exempelvis hos Unibet:
Vem blir nästa James Bond efter Daniel Craig:
Idris Elba JA 3,25

Odds på annat än bara sport

Betta på politik

Politik odds och att betta på politiska händelser är ibland mycket mer spännande än själva utfallen i sig. Brexit, Trump, Åkesson, AKB:s avgång och många andra unika politik-odds har du kunnat betta på hos flera bettingsidor genom åren.

Satsa på presidentvalet i USA

Redan innan Donald Trump blev vald som president fanns det många spännande politik odds att hitta.
2016 var året då Brexit omröstningen ägde rum, en EU-politiker från baltikum satsade över 1 miljon pund på “Nej - Stanna” som du kanske känner till blev det “JA - UT” och politikern förlorade sin insats. Trump som slutgiltig vinnare i USA presidentvalet 2016 var en exempelvis en annan riktig högoddsare när han började sin kampanjresa 2015.

Odds på Svenska valet

För dig som kanske inte riktigt är så insatt i politik i andra länder kanske du hellre vill betta på svensk politik. Att betta på svenska riksdagsvalet, vem nästa statsminister eller partiledare ska bli kan därför vara enklare att förutse.

Betta på TV-program

Stora TV-program som Let’s Dance, Melodifestivalen och Farmen drar hundratusentals TV-tittare enbart i Sverige. Att tippa på utgången och vem som vinner, blir utröstad eller förlorar är därför även det mycket vanligt och du kan hitta dina favoriter hos en rad spelbolag. För att se fler odds och en tabell på populära spelbolag där du kan betta på vad som helst kan du besöka Casinio.se

Eurovision odds

Europas största musikevent är Eurovision Song Contest - ESC. Förra årets vinnare Israel är värd för 2019 års ESC. Odds för att vinna Eurovision Song Contest är kopplat på landsnivå där du satsar på vilket land som kommer vinna i slutet. Favorittippade enligt Unibet för 2019 års vinnare är Holland med artisten Duncan Laurencer som framför låten “Arcade”. Sveriges John Lundvik framför “Too Late For Love” som kan beskrivas som en power-gospel som har stora chanser att vinna hela Eurovision. Hos Unibet får du 9 gånger pengarna på att Sverige ska ta hem segern.

  • Topp 3 Eurovision odds 2019

1. Holland 2.5 i odds
2. Ryssland 5.5 i odds
3. SVERIGE 9 i odds

Game Of Thrones Odds - ***OBS SPOILER***

Att betta på HBO:s monsterhit Game Of Thrones har Unibet tagit tillvara på. Du som kund har genom åren kunnat satsa på hur utfallen ska bli i avgörande delar i serien.
Vem som kommer stå som slutgiltig segrare efter säsong 8 är ännu oklart - men du kan satsa på det redan nu. Unibet gav exempelvis även 7.5 i odds på att Arya Stark skulle döda seriens antagonist The Night King.

Ett annat intressant Game Of Thrones odds är ifall Cercei Lannister kommer överleva säsong 8 som ger 9 gånger pengarna. Efter att ha lyckats besegra 2 st av drakarna är segern inom räckhåll för Lannisters.

  • Game of thrones slot
    Speltillverkaren Microgaming har till och med gått så långt så att de har lanserat Game Of Thrones slot. En spelautomat på nätet där du kan vinna i slotmaskinen genom att samla olika symboler från TV-programmet.

Musik odds

Olika musikaliska event och händelser kan vara roligt att se om de faller ut som du tänkt dig. Ett odds som sträcker sig fram tills 31 december 2019 handlar om ifall Ariana Grande kommer samarbeta med Spice Girls efter återförening till 9 gånger pengarna.

bästaoddsbonusar logo
 Adnet Media LTD © 2022